PRNJAVOR: Potpredsjednik Srpske pozvao na završetak izgradnje puta Labudovina – Kulaši

od prnjavorski 0

Potpredsjednik Republike Srpske Josip Jerković rekao je predstavnicima prnjavorske mjesne zajednice Kulaši da će se založiti da se privede kraju projekat izgradnje lokalnog puta Labudovina-Kulaši, čije asfaltiranje opština još nije realizovala.

78175683

Jerković je danas primio predstavnike ove mjesne zajednice i uputio ih da se obrate organima opština Prnjavor i Stanari kako bi zajednički našli rješenje koje bi zadovoljilo sve strane u postupku, saopšteno je iz kabineta potpredsjednika Republike Srpske.

On je pohvalio dobar odnos budući su se organizovali mještani, Srbi i Hrvati povratnici, u projekt izgradnje lokalnog puta.

Tokom 2006. godine, prema dogovoru sa tadašnjim načelnikom opštine Prnjavor i odlukom Skupštine opštine, grupa građana organizovala je prikupljanje novčanih sredstava za tehničku dokumentaciju i izvođenje pripremnih radova, dok se opština obavezala da finansira postavljanje asfalta na lokalnom putu Labudovina – Kulaši, dužine 1.163 metra.

srna

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>