Prnjavorčanin se prijavio za avanturu života – Red Bull Can You Make It?

od redakcija 0

redbull-vukasin

Prnjavorčanin Vukašin Latinović učestvuje u nagradnoj igri Red Bull-a, autostopom po Evropi. Da bi ušli u finali, potrebna im je Vaša podrška.

Da bi ste podržali našeg Prnjavorčanina, potrebno je da glasate za njih na linku:

RED BULL TAKMIČENJE / GLASAJ

 

redbull-takmicenje

Red Bull Can You Make It? je izazov za timove, koje čine tri studenta, da krenu u avanturu svog života. U 2016. ukupno 165 timova iz više od 50 zemalja širom sveta će imati samo nedelju dana (od 12. do 19. aprila) da putuje više od 1.000 kilometara po Evropi, startujući sa jedne od pet tačaka pa sve do cilja koji će se nalaziti u jednom od najlepših gradova na kontinentu.

Na svom proputovanju timovi će na raspolagnaju imati samo limenke Red Bulla kao valutu. Red Bull TV će pratiti priče učesnika na dnevnom nivou, a rangiranje timova će se zasnivati na osnovu tri kriterijuma: izazovima na kontrolnim tačkama, praćenju tima na društvenim mrežama i izvršavanju zadataka sa “liste avantura”. Na ovom takmičenju nije bitno ko je prvi stigao na finalnu destinaciju već je bitno putovanje i avantura kroz koju su učesnici prošli.

prnjavorski.net

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>