Rus prodao mačka za 78.000 evra: Ima natprirodne sposobnosti, čita misli i tjera ljude da rade ono što on poželi (VIDEO)

– Čarlis nam je pokazao da se može stvoriti gde god želi – rekao je je Dmitrij koji je ovog mačka nasledio od tetke nakon što je umrla

Tajna ove neverovatne cene krije se u tome što Dmitrij R., sada već njegov bivši vlasnik, tvrdi da mačak Čarlis Utkins ima natprirodne sposobnosti. Zato ga je i uspeo prodati po ovoj ceni jednoj vidovnjakinji iz Novosibirska.

Terao me je da činim stvari koje nisam hteo. Znao sam se probuditi u pet ujutro s ogromnom željom za ribom ili kobasicama, hranom koju zapravo prezirem. Tako snen sam odlazio u prodavnicu, a po povratku sam sve što sam kupio servirao njemu. Kako bi Čarlis jeo, tako bi u meni glad prestajala – ispričao je Dmitrij R.

On dodaje da ni od zaključavanja mačka nije bilo koristi.

Čarlis nam je pokazao da može da se stvori gde god želi – rekao je je Dmitrij koji je ovog mačka nasledio od tetke nakon što je umrla.

Napomenuo je kako je njegova nova vlasnica, vidovnjakinja, kada ga je došla da ga kupi donela neke uređaje s kojima se uverila da mačak zaista poseduje neobične moći.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)