PRNJAVOR: Slavenove svjećice i skidanje kilograma

PRNJAVOR: Za Slavena Tubonjića ovaj ponedeljak nije običan dan. Čekao je godinama da bi konačno proslavio rođendan. Na prazničnoj torti biće šest svjećica,iako mu je znatno više godina.

Foto

-Rođen sam 29. februara 1992.godine, kao najmlađe dijete mojih roditelja. Imam još četiri brata i jednu sestru, ali niko od njih nije „kažnjen“ da rođendan slavi samo ponekad, kao ja, kaže Slaven, koji je osnovnu školu završio u Šibovskoj a srednju u Prnjavoru.

Kao i većina njegovih vršnjaka, nije pronašao posao u svojoj, tokarskoj struci, pa se zaposlio na benzinskoj pumpi u Šibovskoj. U međuvremenu se i oženio.

Slaven kaže da mu je želja da izraženije smanji kilograme:

“Imam negdje oko 120 kila, a do narednog rođendana nastojaću da skinem pedesetak kilograma. To su mi i stručnjaci preporučili, ali mi nije bilo svejedeno kada mi je doktorica reklada trebam  izbjegavati  jagnjetinu. Takvo upustvo baš mi nije leglo”, priča Slaven.

Ovaj mladić je omiljen u društvu, uvijek vedrog raspoloženja, spreman za šalu na tuđi ali i na svoj račun. Kada su njegovi drugari čuli za planove oko mršavljenja, prokomentarisali su to riječima: Hoće naš Slaven skinuti 50 kilograma, ali iz sušnice, u sezoni kada se bude sušilo meso.

Slavenu i ostalim čitaocima našeg portala, koji danas slave, čestitamo datum koji su čekali pune četiri godine.

Radio Prnjavor