PRNJAVOR: Slavenove svjećice i skidanje kilograma

od prnjavorski 0

PRNJAVOR: Za Slavena Tubonjića ovaj ponedeljak nije običan dan. Čekao je godinama da bi konačno proslavio rođendan. Na prazničnoj torti biće šest svjećica,iako mu je znatno više godina.

Foto

-Rođen sam 29. februara 1992.godine, kao najmlađe dijete mojih roditelja. Imam još četiri brata i jednu sestru, ali niko od njih nije „kažnjen“ da rođendan slavi samo ponekad, kao ja, kaže Slaven, koji je osnovnu školu završio u Šibovskoj a srednju u Prnjavoru.

Kao i većina njegovih vršnjaka, nije pronašao posao u svojoj, tokarskoj struci, pa se zaposlio na benzinskoj pumpi u Šibovskoj. U međuvremenu se i oženio.

Slaven kaže da mu je želja da izraženije smanji kilograme:

“Imam negdje oko 120 kila, a do narednog rođendana nastojaću da skinem pedesetak kilograma. To su mi i stručnjaci preporučili, ali mi nije bilo svejedeno kada mi je doktorica reklada trebam  izbjegavati  jagnjetinu. Takvo upustvo baš mi nije leglo”, priča Slaven.

Ovaj mladić je omiljen u društvu, uvijek vedrog raspoloženja, spreman za šalu na tuđi ali i na svoj račun. Kada su njegovi drugari čuli za planove oko mršavljenja, prokomentarisali su to riječima: Hoće naš Slaven skinuti 50 kilograma, ali iz sušnice, u sezoni kada se bude sušilo meso.

Slavenu i ostalim čitaocima našeg portala, koji danas slave, čestitamo datum koji su čekali pune četiri godine.

Radio Prnjavor

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>