MagazinSex i ljubav

Kris zarađuje 3.000 dolara po ljubavnom savjetu, a sada potpuno besplatno otkriva 7 najvećih grešaka koje pravimo

0

Kris Manak (37 godina) iz Melburna u Australiji je profesionalni trener za veze još od 2008. godine. Iako nudi raznovrsne usluge, njegov najuspešniji program je “infield coaching”, gde za cenu od 3.000 dolara prati muškarce kada prilaze ženama i onda analizira njihove uspehe i neuspehe.

– Učim muškarce kako da izađu i upoznaju žene koje bi voleli da upoznaju. Ja ih ohrabrujem da pronađu slobodu u vezi, kako da se upoznaju sa kojom god ženom da žele, a ne da se upuštaju samo u veze sa ženama koje njih muvaju. – kaže Kris.

Trening “infield coaching” često podrazumeva pet nedelja treninga, a najjeftinija usluga je tečaj koji se bazira na knjigama i košta 50 dolara, a Skajp sesije su po 250 dolara. Iako to zvuči “plitko”, Krisov rad rezultira time da muškarci postaju “znatno samouvereniji u sebe” , a ne samo u zavođenju žena.

– Ovo nije samo učenje kako da zavedete ženu, kao što neki ljudi veruju, već je učenje načina kako možete poboljšati sebe da biste imali više uspeha. Takođe sam nedavno počeo da radim sa muškarcima koji prolaze kroz period teškog raskida. – kaže Kris.

Razlog zbog kog je Kris Manak potreban muškarcima je taj što se oni obično vode “savršeno netačanim” savetima o muvanju koji ne privlače žene. Kris je rekao i da su muškarci ograničeni na to sa kim mogu da odu na sastanak, jer nisu svesni da mogu izaći i razgovarati sa ženama koje ne poznaju. Ovo dovodi do toga da se muškarci oslanjaju na Tinder, druge “online dating” servise ili da se nadaju da će upoznati nekoga u svom krugu društva.

– Čak i tada, oni se ponašaju na osnovu onoga što su naučili iz filmova ili šta im kažu prijatelji, a onda se pitaju zašto nemaju sreće, uprkos tome što “rade sve što ne bi trebalo da rade”. – rekao je Kris.

7 najvećih grešaka koje muškarci prave kada muvaju žene: 

1. Ne preduzimaju akciju

Ako želite da više izlazite, morate nešto i da uradite po tom pitanju. Idite u barove, idite na sportske ili časove plesa i budite više “onlajn”

2. Ne prilaze ženama

Muškarci moraju naći hrabrost da prilaze ženama i započinju razgovor. Neke žene će dobro reagovati, a neki neće – to je priroda žene i muškarac je mora prihvatiti

3. Ne oblače se dobro

Muškarci moraju da nauče kako da se oblače. Ovo može uticati na njihov uspeh u muvanju žena

4. Igranje igara

Samouveren muškarac ne mora da radi ove stvari, a samouveren žena ih neće tolerisati

5. Škrtice su

Muškarac koji plaća ceo račun na sastanku ostavlja bolji utisak

6. Ne preuzimaju vođstvo

To se održava i na razgovor i na odluke o sastanku, prestanite da tražite njenu dozvole za baš svaki detalj

7. Postaju ljubomorni i posesivni

Ovo je veliki indikator nesigurnosti i siguran je način da rasterate žene. Niko ne voli da mu se oduzme sloboda ili da prolazi kroz silna ispitivanja na sastanku

Kris Manak je objasnio da voli da uči muškarce kako da postanu tipovi sa kojima žene žele da izlaze, bez ikakvih trikova. Rekao je da kada se muškarci poboljšaju u zonama upoznavanja, povećavaju šanse da upoznaju nekoga ko će im se stvarno svideti.

Kada je reč o prvom sastanku, Kris je rekao da je sve stvar uma.  Česta greška koju muškarci rade na prvom sastanku je “stavljanje svih jaja u jednu korpu”.

– Jedva da se upoznaju sa bilo kojom ženom, jedva da idu na bilo koje sastanke, a onda kada konačno organizuju sastanak preko Tindera oni previše razmišljaju o načinima kako da to ” učine uspešnim”. Tako su već upropastili sastanak. Kao što sam već 1000 puta rekao, ženama se dopadaju muškarci koji se dopadaju sami sebi. – rekao je Kris.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Oktobar će biti ekstremno topao

Previous article

Novi slučaj groznice Zapadnog Nila: Pacijent iz okoline Banjaluke u bolnicu primljen sa meningitisom

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin