PrnjavorVijesti

Zoranu Tadiću produžen pritvor za još dva mjeseca – krivična djela činio i u opštini Prnjavor

0

 

pljackasi-grobova-trazeci-zlato-razbacali-kosti-majke-i-kceri-900x600-20120312-20120320090353-9c38fc9e5b9291b8d1c196ef99bc794c

Osnovni sud u Gradišci produžio je za još dva mjeseca pritvor Zoranu Tadiću /21/ iz Malog Razboja kod Srpca, koji je osumnjičen za tešku krađu u vezi sa krivičnim djelom povreda groba ili leša, rekao je Srni predsjednik suda Veljko Krejić.
Krejić je naveo da je Tadiću, višestrukom povratniku u vršenju krivičnih djela, određen pritvor do 18. avgusta zbog opravdane bojazni da će ponoviti krivično djelo ili dovršiti započeto.

Tadić je osumnjičen da je u noći između 13. i 14. maja na mjesnom groblju Donji Karajzovci, kod Gradiške, uzeo sa groba mramornu nadgrobnu ploču sa natpisom i oštetio grobno mjesto, nakon čega je pločom oštetio ulazna vrata i razbio staklo na crkvi Presvete Bogorodice iz koje je ukrao određenu sumu novca.

“Protiv Tadića je sudu dostavljeno više izvještaja od policije iz Gradiške, te Srpca, Laktaša i Prnjavora koji ga terete za više krivičnih djela počinjenih u pravoslavnim crkvama i ugostiteljskim objektima na području ovih opština”, rekao je Krejić. srna

MILOMIR MARIĆ DOŽIVIO INFARKT: Hitno operisan na VMA!

Previous article

Prnjavorski portal – fotos ukrinske šljunkare kod Kajnovića mlina

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor