Znakovi koji otkrivaju da ste još uvijek zaluđeni bivšim partnerom

od prnjavorski 0

Možda to ne želite da priznate sebi, ali ako se ovako ponašate sve je jasno!

Šaljete pijane poruke

Slanje pijanih poruka u 3 ujutru, da provjerite da li je njemu još stalo, nije najpametnija ideja koje ste se mogli sjetiti. Zato, ako želite da saznate odgovor na to pitanje, nazovite u pristojno doba ili dogovorite kafu.

Provjeravate njegove profile na društvenim mrežama

Gdje je, s kim, ko mu lajkuje objave ili fotografije. Možda i znate koliko je to loše, ali jednostavno ne možete protiv toga, jer vam je i dalje stalo.

Ne možete da prestanete da pričate o njemu

Ne sjećate se posljednjeg puta, kada ste sjeli s prijateljicama na kafu i pričali o bilo čemu drugome osim o njemu i vašem raskidu. Doslovno želite da analizirate i raspravite svaki detalj vašeg odnosa i raskida s njim, ali savjete kako je vrijeme da krenete dalje, ne želite slušati.

Još uvijek biste uradili sve za njega
Znate da je među vama sve gotovo, ali da vas nazove u 3 ujutru i traži uslugu, uradili biste sve što je u vašoj moći da mu pomognete. Naravno, ovde se podrazumjevaju i one male usluge na dnevnoj bazi, koje ćete takođe bespogovorno učiniti za njega.

(index.hr)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>