Zločin u Novom Sadu: Dvojica mladića ubijeni štanglama i pajserima (VIDEO)

Dvojica mladića koji su ubijeni u Novom Sadu, prema saznanjima “Večernjih novosti” su Dario Rok Licer i Dragan Jovanović.

Beogradski list navodi da je Jovanović, poznatiji kao Gidra, nekadašnji vođa navijačke grupe “Firma”, a u septembru ove godine je preživeo ranjavanje u sačekuši. Dragan Jovanović – Gidra Dodaje se i da su se žrtve tokom noći u jednom ugostiteljskom objektu verbalno sukobile sa grupom mladića, a incident je eskalirao ispred kafane, gdje su mladići pretučeni štanglama i pajserima. Navodi se i da obojica stradalih mladića imaju policijski dosije. Prethodno su se u medijima pojavile oprečne informacije,

RTV je prenio da je došlo do pucnjave, dok je 021.rs saznao da su mladići pretučeni do smrti. Ranije su mediji objavljivali da je Jovanović imao 36 krivičnih prijava zbog raznih krivičnih djela, kao i da je pet puta osuđivan. I tokom ljeta je ranjen, u vatrenom okršaju koji se dogodilo u jednom kafiću na novosadskom Štrandu, ali je tada tvrdio da se samostalno povrijedio, iako su svjedoci naveli da je došlo do unakrsne pucnjave.

Večernje novosti