BalkanNovosti

Zločin u Novom Sadu: Dvojica mladića ubijeni štanglama i pajserima (VIDEO)

0

Dvojica mladića koji su ubijeni u Novom Sadu, prema saznanjima “Večernjih novosti” su Dario Rok Licer i Dragan Jovanović.

Beogradski list navodi da je Jovanović, poznatiji kao Gidra, nekadašnji vođa navijačke grupe “Firma”, a u septembru ove godine je preživeo ranjavanje u sačekuši. Dragan Jovanović – Gidra Dodaje se i da su se žrtve tokom noći u jednom ugostiteljskom objektu verbalno sukobile sa grupom mladića, a incident je eskalirao ispred kafane, gdje su mladići pretučeni štanglama i pajserima. Navodi se i da obojica stradalih mladića imaju policijski dosije. Prethodno su se u medijima pojavile oprečne informacije,

RTV je prenio da je došlo do pucnjave, dok je 021.rs saznao da su mladići pretučeni do smrti. Ranije su mediji objavljivali da je Jovanović imao 36 krivičnih prijava zbog raznih krivičnih djela, kao i da je pet puta osuđivan. I tokom ljeta je ranjen, u vatrenom okršaju koji se dogodilo u jednom kafiću na novosadskom Štrandu, ali je tada tvrdio da se samostalno povrijedio, iako su svjedoci naveli da je došlo do unakrsne pucnjave.

Večernje novosti

Nauka potvrdila: Ovo je žena sa savršenim tijelom (FOTO)

Previous article

Švarceneger: Kad pogledam u ogledalo, povratim

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan