BalkanNovosti

Žiletom zaklao cimera jer ga je terao na seks!

0

Osuđenika Ramiza Šarića (34) u Kazneno-popravnom zatvoru „Padinska skela“ zaklao je brijačem juče na spavanju njegov cimer Marko Jovanović (27), koji je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora zbog dvostrukog ubistva – devojke i komšije.

 ovanović je žiletom „bik“ Šariću prerezao vensku arteriju, nakon čega je iskrvario na smrt, iako su stražari došli čim su čuli jauke. Njegovo telo prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Motiv sukoba još nije poznat, ali ono što su ostali zatvorenici rekli jeste da je Šarić poslednjih dana često fizički i psihički mučio Jovanovića. Po zatvorskim ćelijama šuškalo se i to da je Šarić, navodno, tražio i da ga Jovanović seksualno zadovoljava, što ovaj nije želeo. Međutim, to još niko od zatvorenika nije zvanično potvrdio policiji dok su razgovarali o ubistvu koje se dogodilo. Dalja istraga koja se vodi u zatvoru odgonetnuće šta je bio motiv da Jovanović zverski ubije cimera, da li su postojali sukobi i da li je ubistvo moglo biti sprečeno.

Danijela Jovanović

Danijela Jovanović, Foto: privatna arhiva

Ubica Marko Jovanović osuđen je 2013. godine u Nišu na 40 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva u niškom naselju Duvanište u oktobru 2010. godine. Marko je tada smrtonosne povrede naneo nožem Danijeli Jovanović (27) i Aleksandru Kitanoviću (23) i izrečena mu je maksimalna kazna predviđena zakonom. On je bivšu devojku Danijelu, sa kojom se zabavljao godinu i po dana, ubio u zgradi u kojoj je živela. Sačekao ju je sakriven iza ugla u hodniku na prvom spratu zgrade, kod lifta, a kada je ona pošla da otključa vrata, pritrčao je i izbo je nožem u grudi i stomak. Prema rečima Danijelinog oca Slavoljuba, nakon toga je pozvonio na susedna vrata porodice Kitanović, pozvao Aleksandra da izađe i tada izbo i njega.

– Komšiju Acu je ubio bez ikakvog razloga. On i Danijela su odrasli zajedno, ali se nisu mnogo družili. Aca je imao devojku i svoje društvo. Kao prve komšije, i oni su prijavljivali policiji kada je Danijelin bivši momak dolazio do stana i uzmemiravao je, jer su se čuli galama i povici – rekao je ranije Slavoljub.

S druge strane, Šarić je višestruki povratnik u kazneno-popravnom zavodu u Beogradu i izdržavao je kaznu od skoro pet godina zbog krivičnih dela teške krađe. Na izdržavanju kazne zatvora u KPZ-u u Beogradu nalazio se zbog neprilagođenog ponašanja, koje je pokazivao u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici, gde je bio primarno upućen.

U samici čeka saslušanje

Kako „Alo!“ saznaje, Marko Jovanović (27) iz Niša je nakon što je zaklao cimera legao na krevet i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. On je odmah zatvoren u ćeliju, a danas će biti saslušan kod tužioca zbog teškog ubistva.

Izvor: Alo

Šunka, salama i kobasice izazivaju astmu!

Previous article

Ovo je najtraženija pesma u 2016. (VIDEO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan