FudbalSport

ŽESTOKA TUČA GROBARA Makljaža navijača Partizana na naplatnoj rampi, LETELE BAKLJE I KAMENICE, kilometarske kolone (VIDEO)

0

Dve grupe navijača Partizana međusobno su se sukobile ove srede na putu prema Surdulici gde crno-beli fudbaleri igraju finale Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana (19 sati).

Do sukoba je došlo na naplatnoj rampi Nais kod Niša, policija je morala da interveniše i blokira put, da bi ih posle sukoba vraćala nazad.

tuca_navijaca_vesti_blic_unsafe

Kako saznajemo, tri autobusa došla su iz Beograda i stala nešto posle 14 časova na naplatnoj rampi. Tu su čekali oko 20 minuta da stigne konvoj automobila iz Beograda, koji je dolazio u pratnji policije. Upravo u tim trenucima je došlo do haosa…

FOTO: RAS SRBIJA

Videvši suparnike, “grobari” iz autobusa su istrčali i došlo je do žestokog sukoba sa zavađenom frakcijom navijača crno-belih iz automobila.

Na naplatnoj rampi Nais stvorila se velika gužva zbog tuče
FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Na naplatnoj rampi Nais stvorila se velika gužva zbog tuče “grobara”

U tuči je učestvovalo čak oko 100 huligana, korišćene su i motke i baklje, a nekoliko desetina njih je povređeno.

Kako je policija reagovala, oni su se svi razbežali i niko od izgrednika nije tražio pomoć u Urgentnom centru u Nišu, osim šest-sedam lakše povređenih policajaca.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Policajci su i ostali na licu mesta, kako bi sprečili dalje nerede na ulasku u Niš i omogućila protok saobraćaja na navedenoj deonici.

Navijači Partizana su već neko vreme podeljeni u tri frakcije, a Uprava kluba je iz tog razloga tražila da se finale Kupa ne igra u Surdulici zbog malog kapaciteta stadiona i mogućnosti “bliskog kontakta” između navijača.

(B. Janačković) blic.rs

“SVE JE ISTINA, IZBACIO SAM IH IZ KUĆE” Era Ojdanić progovorio o nasilju između sina i snaje, reagovala policija

Previous article

Vjernost: Malena i Klepetan dobili četiri ptića

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Fudbal