MagazinZanimljivosti

Ženska banda otela momka i silovala ga tri dana

0

Proteklih dana medije u Južnoj Africi zaokuplja nevjerovatan slučaj silovanja jednog mlađeg muškarca u režiji ženske bande.

Nesretni 23-godišnjak pronađen je kako polugo leži na jednoj livadi kraj glavnog grada Pretorije. Prije toga prošao je strašnu torturu organizovanu od strane tri djevojke. Pakao je trajao puna 72 sata. “Izgledao je iscrpljeno i istraumirano”, rekli su iz policije nakon čega su otkrili detalje ovog pomalo bizarnog slučaja.

Sve je, kako prenosi britanski “The Sun”, počelo kada je muškarac odlučio da podijeli taksi sa djevojkama. “Usred vožnje taksista je odlučio da promijeni rutu, a mladića je zamolio da sjedne na mjesto suvozača. Nakon toga mu je jedna djevojka zabila injekciju s nepoznatom supstancom u leđa”, priča portparolka policije Kolet Velbek, prenosi “Jutarnji.hr”.

Mladića je supstanca uspavala, a probudio se u krevetu u nekoj nepoznatoj sobi. “Počele su da se redaju na njemu. Svaki put kad je završio s jednom tjerale su ga da pije energetska pića prije nego što je druga došla na red”, otkrila je Velbek. Nesretnik se policiji požalio da mu nisu dozvoljavale da spava i da su ga konstantno ‘šopale’ energetskim pićima puna tri dana.

“Prestao sam brojati koliko puta su me silovale”, izjavio je mladić. Iz policije su napomenuli da su predani slučaju i da pokušavaju otkriti da li je bilo još žrtava ove ženske bande, za čijim članovima još tragaju.

nezavisne

Dodik odigrao meč sa Kirilenkom! FOTO

Previous article

Novi papamobil je električni Opel Amper

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin