Žena sa odsječenom glavom djeteta hodala ulicom

od prnjavorski 0

Na stanici metroa u Moskvi “Oktjabrskoje polje” privedena je žena koja je hodala obučena u crno sa glavom djeteta u ruci, prenijeli su ruski mediji.

Zena

“Raša tudej” javlja da je žena uzvikivala “Alahu ekber”.

Kako javlja “Lajfnjuz”, žrtva je djevojčica Nastja M. Nakon ubistva, žena se spustila u metro, gdje ju je zaustavio policajac. Ona je izvadila glavu djeteta iz torbe i počela da viče da je ubila djevojčicu.

Žena je privedena na stanici metroa u sjeverozapadnom dijelu Moskve.

Policija je blokirala oblast oko stanice metroa u Moskvi nakon što se pojavila informacija da je tamo “žena u crnom, sa odsječenom dječjom glavom u rukama”.

Ranije danas, pojavili su se izvještaji da je policija pronašla “obezglavljeno dječje tijelo” nakon što je ugašen požar u jednom stambenom bloku.

Dadilja koja je ubila dijete, a zatim odsječenu glavu djevojčice nosila po ulicama Moskve, bila je pod uticajem psihoaktivnih supstanci, javljaju ruski mediji.

ATV

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>