Zbog lijepe Ruskinje jedan od najdosadnijih sportova privukao pažnju na OI

od prnjavorski 0

Zahvaljujući jednoj ženi, karling je doživio svoju renesansu na Olimpijskim igrama.

Anastasija Brizgalov svojim je nastupom u Pjongčangu privukla puno pažnje, kako u dvorani, tako i kasnije na društvenim mrežama gdje je mnoge očarala.

Dvadesetpetogodišnja Ruskinja i njezin partner u mješovitom paru (ali i suprug) Aleksander Kruselnicki osvojili su bronzanu medalju.

Na društvenim mrežama Anastasiji su mnogi dijelili komplimente, a neki su je uporedili s Anđelinom Džoli, dok drugima izgleda kao model.

“Mislila sam da je karling sport za ćelave stare muškarce, no Anastasija Brizgalova izgleda kao Megan Foks i odjednom volim ovaj sport”, “odlična je na ledu, ali i jedna od najljepših osoba koje sam vidio”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Anastasija i njezin suprug osvojili su Svjetsko prvenstvo 2016. u Švedskoj. Za karling je Anastasija, koja ima diplomu kineziološkog fakulteta, postala zainteresovana 2009. godine nakon što je vidjela reklamu. Njezin sport danas je najbrže rastući zimski sport, a ona jedna od najuspješnijih, ali i najljepših od onih koji se njime bave.

(index.hr)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>