Zavirite u novi dom Novaka Đokovića u Majamiju VIDEO

od prnjavorski 0

Novak Đoković ove godine zbog povrede ne učestvuje na turniru u Majamiju, gdje je nedavno kupio preljepi stan sa pogledom na plažu.

Ova nekretnina ima tri spavaće sobe, i nalazi se u novom stambenom kompleksu “Eighty Seven Park”, koji je projektovao slavni arhitekta Renco Pjano.

Pored toga što pruža nevjerovatan pogled na Atlanski okean, Novak će u novom domu uživati u bazenu i privatnom parku, u kojem će nesumnjivo provoditi dosta vremena sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom, i bebom koja je na putu.

Vijest da je Đoković kupio ovu nekretninu objavljena je u januaru, a sada je otkrivena i cijena. Našeg tenisera će ovaj stan koštati i do 8,9 miliona dolara, piše “The Real Deal”. Kvadratura stanova u kompleksu može biti od 130 do 650 kvadratnih metara. Cijene se kreću od 1,6 do nevjerovatnih 45 miliona dolara za penthaus.

(Blic.rs)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>