ITMagazinZanimljivosti

Zaigrajte igricu i osvojite tablet

0
БАЊАЛУКА, 24. ЈУНА /СРНА/ - Игрица "М:жмурке" компаније "М:тел" идеална је за све љубитеље онлајн квизова знања, а главни циљ је откривање садржаја скривене фотографије која се налази иза низа поља са питањима.

Igrica “M:žmurke” kompanije “M:tel” idealna je za sve ljubitelje kvizova znanja na internetu, a glavni cilj je otkrivanje sadržaja skrivene fotografije koja se nalazi iza niza polja sa pitanjima, saopšteno je iz ove kompanije.

БАЊАЛУКА, 24. ЈУНА /СРНА/ - Игрица "М:жмурке" компаније "М:тел" идеална је за све љубитеље онлајн квизова знања, а главни циљ је откривање садржаја скривене фотографије која се налази иза низа поља са питањима.

БАЊАЛУКА, 24. ЈУНА /СРНА/ – Игрица “М:жмурке” компаније “М:тел” идеална је за све љубитеље онлајн квизова знања, а главни циљ је откривање садржаја скривене фотографије која се налази иза низа поља са питањима.

Igrici se može pristupiti putem službene fejsbuk stranice kompanije “M:tel”www.facebook.com/mtelbih, a prilikom izbora najboljeg igrača najvažniju ulogu igra brzina i vještina u davanju tačnih odgovora na postavljena pitanja.

Na kraju svakog mjeseca pravi se konačni presjek svih odigranih igara i proglašava se pobjednik koji je u najkraćem roku tačno odgovorio, a srećni dobitnik će imati priliku da svoju omiljenu igricu zaigra i na novom “Alkatel Piksi 8″ tabletu, navode iz kompanije “M:tel”.

U saopštenju se navodi da je ovaj tablet izdržljiv i da se na njemu može neometano uživati u svim video i onlajn sadržajima.

Igrici “M:žmurke” može pristupiti svako ko posjeduje profil na društvenoj mreži fejsbuk nakon što postane fan “M:tel” stranice. Igrica se može zaigrati na linku: https://apps.facebook.com/mzmurke.

Po otvaranju igrice pred igračem se nalazi izazov u obliku 20 polja sa pitanjima i jednog polja gdje se može upisati tačan odgovor.

Vraćaju se vrućine, do kraja sedmice temperature 30 stepeni

Previous article

“KONFERENCIJA BEBA” U PRNJAVORU I JOŠ 24 OPŠTINE I GRADA

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in IT