PrnjavorVijesti

Za rekonstrukciju i adaptaciju 760.000 KM

0
????????????????????????????????????

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić potpisao je danas u Banjaluci ugovore o rekonstrukciji i adaptaciji dijela doma zdravlja u Doboju i tri ambulante porodične medicine iz sastava Doma zdravlja Brod ukupne vrijednosti oko 760.000 KM.

????????????????????????????????????

Riječ je o dva ugovora – jedan potpisan sa firmom “Gradip” iz Prnjavora za adaptaciju i rekonstrukciju dijela Doma zdravlja Doboj u vrijednosti od 594.894 KM, a drugi sa banjalučkom firmom “Univerzal BS” za adaptaciju ambulanti porodične medicine u Liješću, Vinskoj i Gornjim Kolibama u vrijednosti od nešto više od 163.000 KM.

Bogdanić je rekao novinarima nakon potpisivanja, da će ovi ugovori omogućiti nastavak jačanja primarne zdravstvene zaštite i njene jednake dostupnosti svim građanima Srpske.

“Nadamo se da ćemo to uspješno realizovati i opremiti sve planirane ambulante porodične medicine i time za građane učiniti zdravstvenu zaštitu kvalitetnijom, a zdravstvenim radnicima stvoriti približno iste uslove rada u svim opštinama i gradovima Srpske”, naveo je Bogdanić.

Izvršni direktor “Gradipa” Milan Bjelić rekao je da je rok realizacije ugovorenog posla 210 dana i da će biti ispoštovani svi rokovi, dodajući da firma već sarađuje sa ovim Ministarstvom na izgradnji Doma zdravlja u Bratuncu.

Anka Banjac iz “Univerzala BS” navela je da je ugovorom definisan rok izvršenja radova od 180 dana, dodajući da ova firma trenutno radi poslove vezane za ambulante u Omarskoj i Prijedoru.

srna

Mahovljanska petlja zatvorena od 9. maja

Previous article

Vrbas u Banjaluci poplavio plaže i zelene površine FOTO

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor