Za posebnu generaciju: “fijat 500 miror”

Osim obeležavanja 60 godina od pojavljivanja modela “fijat 500”, 2017. godinu obeležava i debi modela “fijat 500 miror”, nove verzije koja kao ciljnu grupu ima pripadnike generacija rođenih tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, koji vole nove tehnologije i žele da voze automobil koji je uvek povezan i ispunjen sadržajima.

 

Standardna oprema na modelu “500 miror” uključuje 7-inčni  “Uconnect” 7-inčni HD lajv uređaj sa ekranom osetljivim na dodir, “blu-tut” sistemom, USB-AUX IN priključke i integrisane komande na upravljaču koji je presvučen kožom.

“Fijat 500” za 2017. godinu unapređen je važnim tehnološkim i bezbednosnim funkcijama poput ograničenja brzine (standardan deo opreme na čitavoj liniji vozila), kontrole vožnje i senzora sa kišu i sumrak (na zahtev).

Novi “500 miror” dostupan je u dve konfiguracije: kao “hečbek” i kabriolet. Linija motora je široka, sa 1,2-litarskim benzinskim motorom sa 69 KS i 0,9-litarskim “tvin-er” motorom od 85 KS. Zajedno sa modelom “panda”, “500” je jedini automobil u svom segmentu vozila opremljen Euro 6 motorom 1,3-litarskim “Multidžet II” sa 95 KS, niske potrošnje goriva i još boljih ekoloških karakteristika. “500 miror” stiže sa velikim brojem novih stilskih detalja: hromirani retrovizori sa grejačem, značka “mirror” od poliranog aluminijuma na stubu i posebna verzija u nebesko-plavoj boji “italija”. Paleta boja obuhvata i “sladoled belu”, “strastveno crvenu”, “vezuv crnu” i “karara sivu”.

blic

Ad

You might also like

Komentariši