MagazinZanimljivosti

Za čega sve može da služi selfi štap – osim za slikanje

0

Eto, ne da đavo mira. “Jeste da”, ranije je bilo mnogo teže slikati se sa devojkom dok jedete šećernu vunu na ulici.

Tako što jednom rukom okreneš telefon pa se onako dok palcem pokušavaš da potrefiš dugme suočavaš sa rizikom da ti ispadne na beton i pukne ko lubenica, ili napraviš budalaštinu tako što stisneš jače prstom pa se telefon cimne, okrene i slika parking umesto vas dvoje. Zbog toga, mada prvenstveno zbog dosta drugi stvari – razvoj telefona nam donosi prednju (kasnije selfi) kameru. E onda već slikanje u krevetu radi stavljanja na fotografije fejsbuk i hashtagova #spavam_a_oči_mi_otvorene, #krmelji #umiću_se_mama, #sumorno_jutro, #sleeping_no_makeup dobija novi smisao. Međutim, opet nam ne valja. Loš kvalitet, mutno, kad prebaciš u komp ne vidi se u uglu stakla od naočara logo Ray Ban-a, muka živa. Onda su nadrkali tu tehnologiju i sad postoje kamere na telefonu koje izuvaju od kvaliteta. ALI NE, NEMA, TO LUDO PA BOG. Sad je blizu! Kratke ruke jebeš im mater što nam bog nije dao ruke od sedam metara. Kad bi moglo nekako da bude malo odaljeno pa da me slika sa jedno 2,3 metra da se vidi i koje patike nosim, ne može više mali brat da se penje na vitrine u stanu i slika me od gore, pašće povrediće se, a i porašće, ide vreme. I onda nam stiže SELFI ŠTAP. Ne bih komentarisao osobe koje puknu pare na to govno, to ćemo nekom drugom prilikom. Ovde ćemo sad da analiziramo za šta sve otprilike ovaj štap može da se koristi a da to nije njegova primarna funkcija a to je za slikanje.

ČEŠANJE

Sama konstrukcija štapa ti to omogućava. Ima finu, mekanu ručku, ima dovoljnu dužinu da zahvati cela leđa a na samom vrhu ima ono sranje u koje stavljaš telefon koje ima idealne krajeve da zadovolje potrebe češanja. Više ne morate da zovete nekog iz domaćinstva sa kim živite da ostavi sve što u tom trenutku radi samo da bi vas počešao jer “ne možete da do’vatite”. Modeli štapova se doduše razlikuju ali većina njih svojom dužinom može da pokrije i lumbalni deo, takozvana KRSTA i sa njim možete sami da počešete “majstorski dekolte”.

UBIJANJE INSEKATA

Štap je idealan za period proleće/leto kad nagrnu ova đubrad od insekata. Ako imate veliki i kvalitetan telefon, onda još bolje. Stavite recimo taj veliki Samsung veličine daske za sečenje povrća i mesa I UDRI PO GOVNIMA MALIM. Lepo seče vazduh i šansa da smrdljivi martin ostave živ nakon što dobije preko kičme štapom je ravna šansi da se Gašić telempromptuje u utrobu majke svoje i izvrši samoubistvom tako što se udavi pupčanom vrpcom. Selfi stik je lako prenosiv, tako da ga bez problema možete staviti u gepek sa onim stolicama na rasklapanje, poneti na vikendicu i koristiti ga protiv leptira koji opsedaju sijalice kad padne mrak.

HLADNO ORUŽJE

Takođe pogodno, zbog svojih dimenzija. Svako ko je ikad došao u bliski kontakt sa bilo kojim hladnim oružjem, može da primeti sličnost između selfi stika i takozvanog “klik klaka”. Međutim, selfi stik je duži i lakši, što je prednost, pogotovo ako prebijaš hipstera, nije u redu demolirati mu facu skroz, dovoljne su lakše telesne povrede. Koristan i u kafanskim tučama jer će ostali kao prvi izbor uzeti pepeljaru al kad ti izvučeš ovo ludilo biće samo NEMOJ RADE ZNAMO SE DVESTA GODINA SPUSTI TAJ LASER ŠTA JE TO BOKTE JEBO LUDI.

OBUVANJE

Godine ispijanja piva, rakije i vinjaka i gledanje vesti, skupštine i fudbala dolaze na naplatu. Stomačina otekla, izbio onaj pupak dva centimetra napred, viri ko pampur, više se ni pamuk u njemu ne skuplja, sagnuti se ne može nikako a stolicu je mrsko donositi u hodnik stalno jer onda vrata ne mogu da se otvore jebiga mali stan, a kirija skupa majku lopovsku jebem Vučiću. Zato lepo, oteti štap svojoj ćerki đubretu, okačiti u hodnik pored HTZ bunde i stare polomljene kašike za obuvanje pa polako, kad god zatreba, hop, gurneš ga u cipelu i milina.

SAOBRAĆAJ

Ovde već ima dvostruku funkciju. Prvo, kao već gore rečeno hladno oružje, u slučajevima kad šabani puno sviraju ili psuju jer navodno ne poštuješ pravila saobraćaj, lepo ga izvučeš iz kasete ili ispod sedišta, otvoriš vrata na golfu tako što naravno proturiš ruku iznutra ka napolje pa uhvatiš kvaku i otvoriš jer neće drugačije otac ga jebo mator je, izađeš napolje i ŠTA JE BILO ŠTA JE BILO pa udri po rebrima samo. Drugo, može pomoći kao držač haube prilikom vršenja kratkog servisa onda kad vam krntija od auta sedmi put stane u sred vožnje. Selfi stikom takođe možete nameštati retrovizor suvozača i to u vožnji, jer je mlađi sin dosta niži a povrh svega bezobrazan pa ispomera i sedišta i retrovizore a ne vrati ih kasnije i onda ti kad sedneš vidiš prag suvozačevih vrata umesto put.

ALKOHOL

S obzirom na to da su ljudi uspeli bukvalno svakim predmetom da otvore pivo, sigurno postoji način da se to učini i selfi štapom ili recimo njime može da se dovuče gajba piva ako je daleko koji metar.

Tarzanija.com

BRISEL RAZMATRA MJERE PROTIV NJEMAČKE PUTARINE

Previous article

Dodik potvrdio: Igor Radojičić napustio klub SNSD-a

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin