Vulović: Apsolutno regularna igra na sreću LOTO

Poslije prave pometnje koja je nastala zbog sumnje u regularnost sinoćnje dobitne kobinacije u igri na sreću LOTO, organizatori upravo drže konferenciju za novinare i kažu: Sve je bilo regularno!

loto2 (1)

Direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović izjavio je, javlja naš reporter, da može da potvrdi da je regularnost zagarantovana.

“Potvrdiću da je regularnost zagarantovana. Regularno je bilo u svemu. Problem je nastao oko grafike”, kaže direktor.

On je zamolio za strpljenje sa zaključcima i dodao da je nemoguće uticati na postupak izvlačenja.

“Polako sa zaključcima…informacije će vremenom dobiti pravi oblik. Potvrdio sam regularnost kompletnog poslovanja lutrije. Nemoguće je uticati na postupak izvlačenja”, kaže Vulović.

Ljubomir Škorić, predsednik Komisije za izvlačenje brojeva u klasičnoj igri “Loto 7 od 39″, rekao je da je u pitanju “greška čoveka koji unosi brojeve sa loptica”.

“On to unosi u softverski program i uneo je prvo broj 21. Videći šta je uradio, unosi i 27. Postojala je verovatnoća da izađe i 21 i to se desilo. Nista čudno”, kaže Škorić.

Vulović je naglasio da je u pitanju kompanija od opšteg državnog interesa, kao i da je državna lutrija imala 100 miliona dobitnika i uplatila u budžet 14 milijardi dinara na ime klsičnih igara LOTO. On je rekao da nije nikakav problem da podnese ostavku, ako tužilaštvo utvrdi da je bilo neregularnosti u postupku izvlačenja brojeva.  atv