NovostiRS/BiH

Vrijeme je za more: Šta vam zaista nudi ludi popust?

0

Sudeći po pozitivnim komentarima na Fejsbuk stranici ludipopust i ne čudi što se mnogi sve češće odlučuju za povoljnije varijante letovanja.

Na portalu kažu da je potražnja ove godine veća nego prethodne. A i brojke im idu u prilog aranžman od šest dana u Makarskoj, plus prevoz, košta 420 maraka za dvije osobe.

Bez ludog popusta, računajući cijenu apartmana i troškove prevoza u sopstvenoj režiji, platili biste skoro 200 maraka više.

“Kod nas jeste psiha malo drugačija kod ljudi da čim je nešto jeftinije da automatski misle da je neka prevara, da ima neka začkoljica, nešto sitnim slovima da piše pa da neće dobiti što trebaju za svoj novac, nije tako. U 99% slučajeva je to onako kako bi dobili po punoj cijeni”, kaže Almir Đolmić, Ludi popust.

Jednodnevni šoping izleti vrlo često postanu izleti na more, kaže Almir. Izaberu šoping turu u grad koji izlazi na more, a kući se vrate i s kesama i sa nešto tamnijim tenom. Povoljnije aranžmane sve češće nude i turističke agencije, a jedan od načina uštede je i rezervacija čak pola godine unaprijed.

“Oni dođu ranije, jer je naravno u tom periodu veći izbor i u tom periodu traje rani buking. Znači najveći popusti su u januaru i februaru”, kaže Vanja Savić, Unis turs.

Uvijek ima onih kojima nije ni do ludog popusta. Što se Banjaluke tiče, ima, kažu, i Vrbasa.

Kada su u pitanju malo dalje destinacije, cijene se, ipak, ne razlikuju mnogo. Tako se u Grčku na devet dana uključujući prevoz preko ludogpopusta može otići za 400 maraka po osobi, a u standardnim aranžmanima 12 “grčkih” dana košta u prosjeku 650 maraka.

atv

Ronaldo napušta Real zbog problema sa porezom?

Previous article

Bio klinički mrtav i otkrio šta je vidio s druge strane

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti