Vozači oprez: Pojačana radarska kontrola

Pripadnici Jedinice saobraćajne policije distrikta Brčko vršiće pojačanu kontrolu brzine vozila do 2. aprila na većini puteva na području distrikta, posebno u naseljenim mjestima, najavljeno je iz brčanske policije.

Pod radarskim nadzorom biće vozila na magistralnim putevima koji iz Brčkog vode ka Banjaluci, Bijeljini, Tuzli i Loparama, kao i na više lokalnih saobraćajnica.

Policija vozače upozorava da se na putnim pravcima Brčko-Lončari /ulica Dejtonska/, Brčko-Bijeljina /ulica Bijeljinska/, Brčko-Čelić /Ulica Nikole Tesle/ i Brčko-Cerik /Malezijski put/ brzina kontroliše iz dva smjera pomoću stacionarnih radara.

“Vršiće se i nenajavljene kontrole, posebno na mjestima gdje se razvijaju veće brzine /poslije stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada/ sa pokretnim radarom koji nakon podešavanja automatski samostalno radi i registruje prekršaje”, navodi se u saopštenju.

Uveče od 20.00 do 22.00 časa radarska kontrola vršiće se na putnim pravcima – danas Sarajevska-Mostarska, u utorak, 28. marta, Bijeljinska-Ilićka-Semberska, u srijedu, 29. marta, Nikole Tesle-Vukosavačaka, u četvrtak, 30. marta, Dejtonska-Plazuljska, te u nedjelju, 2. aprila, Petra Kočića-Zaima Mušanovića.

Policija distrikta Brčko sugeriše vozačima da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima i da poštuju saobraćajne propise kako bi zaštitili sebe i druge učesnike u saobraćaju.

(Srna)

Ad

You might also like

Komentariši