NovostiRS/BiH

Višković: Radojičić ostaje u Klubu poslanika SNSD-a

0

Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić potvrdio je da je razgovarao sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom i šefom Kluba poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radovanom Viškovićem i da je postignut “određeni dogovor”.

radovan-viskovic

“Milorad Dodik, Radovan Višković i ja imali smo dug razgovor. Nije baš bio ugodan, ali smo pokušali spustiti napetost i tražiti rješenja. U tom razgovoru imamo određeni dogovor i vidjećemo da li će svako da ispuni svoj dio”, napisao je Radojičić na društvenoj mreži tviter.

Višković je ranije danas za “Glas Srpske” rekao da su na sastanku riješena neka sporna pitanja i da Radojičić ostaje u Klubu poslanika SNSD-a u parlamentu Srpske.

“On je i sam izjavio da ostaje član SNSD-a, a sada definitivno ostaje i u našem Klubu poslanika”, rekao je Višković. Prema njegovim riječima, sporno je bilo jedno kadrovsko rješenje, koje je stornirano.

“Sa Radojičićem će biti pronađeno rješenje za taj nesporazum. To je bila reakcija na prijedlog za jedno imenovanje. Čim smo uvidjeli da su razlozi koje navodi Radojičić opravdani, mi smo to zaustavili i dogovorili se. Sve se vraća na staro, Radojičić je i član SNSD-a i član Kluba poslanika SNSD-a”, istakao je Višković. srna

Dnevni horoskop za 2. jun

Previous article

Splav na Savi djelimično potonuo

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti