VELIKA ŽURKA ZA ODABRANE Jelisaveta slavila PRESELJENJE kod Tea, Novak Đoković naručio pesmu “Mesečina” (VIDEO)

Glumica je odlučila da se preseli u Ameriku pa je organizovala oproštajnu žurku u jednom beogradskom restoranu, a nekoliko stolova od nje veselio se i Novak Đoković koji trenutno boravi u našoj zemlji zbog oporavka lakta.

Foto: Ljubomir Tozev / RAS Srbija

Iako su bili u istom restoranu, naš proslavljeni teniser Novak Đoković i glumica Jelisaveta Teodosić nisu slavili zajedno.

Naime, Novak je došao u restoran zbog privatne proslave u društvu prijatelja i moglo bi se reći da je bio najveseliji gost, u šta se uverila i ekipa “Blica” koja je bila u restoranu.

Teniser je igrao uz pesmu “Despasito”, a svirao je daire i lupao po bubnjevima. U jednom trenutku u restoran su ušla dva stranca i Novak je proveo neko vreme sa njima pričajući o Srbima, srpskoj kulturi i objašnjavao im je zbog čega su Srbi divan narod.

Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

U restoranu se uglavnom puštala strana muzika, ali je Novak naručio pesmu “Mesečina”, a svi gosti su bili oduševljeni njegovim izborom.

– Novak je bio potpuno opušten i videlo se da mu ovaj izlazak prija. Sve vreme se osmehivao, igrao je, pričao sa ljudima i bio je srećan što je uspeo da odvoji malo vremena za Beograd – kaže izvor za “Blic”.

I dok je đuskao, Novak je na drugoj strani restorana ugledao Slobodu Mićalović i Jelisavetu Teodosić i prišao im da se pozdravi.

On i Sloboda Mićalović su kratko popričali, a onda je svako otišao na svoju stranu restorana.

Foto: Instagram

Inače, Jelisaveta je slavila odlazak u Ameriku s obzirom na to da će se preseliti u Los Anđeles kod Teodosića, koji je nedavno potpisao ugovor sa Los Anđeles Klipersima.

– Iako je donedavno pričala kako ostaje u Srbiji, Jelisaveta je ipak odlučila da se preseli kod supruga u Ameriku. Nakon predstave “Hotel 88”, svoje bliske prijatelje, među kojima su bili i Sloboda Mićalović, Vladimir Simić i Tamara Krcunović, odvela je u restoran gde su slavili do zore. Jelisaveta će se vraćati u Beograd zbog poslovnih obaveza, ali se definitivno seli kod muža i najverovatnije će probati da izgradi glumačku karijeru i u toj zemlji – objašnjava izvor za “Blic”.

Opraštanje od kolega je bilo izuzetno emotivno, Sloboda Mićalović je Jelisavetu sve vreme grlila i ljubila u glavu, a Jelisaveti su poslali i šampanjac sa vatrometom, što je glumicu i njeno društvo baš obradovalo.

Domaćin proslave bio je Simon Karić koji ih je sve ugostio u svom restoranu.

Na proslavi je bio i Marko Mišković sa prijateljima, a u večeri su uživale i voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić.

sloboda_jelisaveta_slavlje_zab_clip_safe

 blic