PrenosimoPrnjavor

VEČERNJE NOVOSTI IZ PRNJAVORA: Odbornika bi kod psihijatra

0

Bura zbog neobičnog zahteva koji je uputio Siniša Gatarić, čelni čovek Prnjavora. Šikanić: Sram ih bilo, postao sam opasan otkad ukazujem na lopovluk

rs-poslednje-sednic

I crno na belo dobili su odbornici prnjavorske skupštine na poslednjem zasedanju da je čelni čovek opštine Siniša Gatarić i zvanično na tri adrese uputio zahtev da lekari utvrde zdravstveno stanje njihovog kolege, nezavisnog odbornika, Branka Šikanića (na slici), inače lekara specijaliste u ovdašnjem domu zdravlja.

Kao razloge je naveo njegove verbalne i fizičke ispade na skupštinskim zasedanjima, čupanja mikrofona, potezanja čaša i flaša. Gatarić je pozvao u pomoć Centralnu izbornu komisiju BiH, Komoru lekara RS i prnjavorski dom zdravlja, da organizuju Šikanićev lekarski pregled.

– Zamolite gospodina Šikanića da obavi lekarski pregled, jer njegovo ponašanje upućuje na psihičku neuravnoteženost – stoji u Gatarićevom dopisu.

A da se kopije zahteva nađu na klupama uoči zasedanja, pobrinuo se sam Šikanić.

– Želim da se odbornici i javnost upoznaju sa ovim sramotnim dopisom mojih dojučerašnjih stranačkih kolega, a pogotovo načelnika Gatarića. Do juče sam za SDS, u proteklih pet mandata, bio heroj i njegova perjanica donoseći mu ogroman broj ličnih glasova. A otkako sam počeo da ukazujem na pogubnu politiku i lopovluke, postao sam opasan i neuračunljiv – rekao je Šikanić, najavljujući tužbu protiv Gatarića.

NETRPELjIVOST

ŠIKANIĆ je u proteklom ratu prošao golgotu mudžahedinskih logora na Ozrenu, Zavidovićima i u Zenici. Potom se aktivno uključio u politiku i priključio SDS.

Kako su pisale “Novosti”, da se čaša nesporazuma i netrpeljivosti odavno prelila, svedoče mnogobrojni incidenti na skupštinskim zasedanjima. Intervenisala je i policija, a sve je začinjeno i međusobnim krivičnim prijavama. N.Đurić – v.novosti

Poziv na oprez zbog krivotvorenog lijeka za djecu iz BiH

Previous article

Ana Ivanović šokirala vimbldonskom haljinom

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prenosimo