Vatrogasci vadili povrijeđene iz vozila

U tri odvojene saobraćajne nesreće koje su se dogodile na području Kotor Varoša, Tuzle i Bijeljine povrijeđeno je sedam osoba, a u jednoj su vatrogasci vadili unesrećene.

U sudaru “venta”, “audija” i “pasata”, koji se dogodio u subotu oko 20.35 časova, u Podbrđu kod Kotor Varoša, četiri lica su teže povrijeđena. Povrijeđeni su vozač “venta” i njegov suvozač B. B. i D. C. te vozači “audija” B. B. i “pasata” K. Đ. Nezvanično saznajemo da je do nesreće došlo kada je pijani vozač “pasata” preticao “vento”.

Iz suprotnog smjera je u to momentu naišao “audi” pa je došlo do sudara tri vozila. Kod Srebrenika su se u 23.35 sudarili “golf” i “ševrolet”.

Tom prilikom povrijeđena su oba vozača N. M. (45) i Z. A. (25) iz Srebrenika. Intervenisali su vatrogasci da bi izvukli povrijeđene iz vozila. Treća nesreća desila se oko 14 časova u mjestu Ravno Polje kod Bijeljine, kada su se sudarili “reno”, koji je vozio V. M. i kamion “iveko”, za čijim volanom je bio D. K. iz Bijeljine. Povrijeđen je saputnik u “renou” R. M. (20) iz Ravnog Polja.

(Glas Srpske)