Usred emisije priznao da je silovao i ubio djevojčicu

od prnjavorski 0

20161026133128_394438

Turčin Himet Akturk uhapšen je tokom televizijske emisije u kojoj je iznenada priznao da je silovao i ubio četvorogodišnju djevojčicu.

Kako navode mediji, Akturk je učestvovao u emisiji koja se bavi porodičnim dramama i u kojoj se voditelj Muge Anli bavila nestankom četvorogodišnje Irmak Kupale, koja je nestala dok se igrala ispred kuće.

Novinari su pokazivali fotografije žrtve i mjesta zločina, a onda se Akturk “slomio” i priznao da je on odgovoran za smrt male Irmak. Turska policija odmah ga je uhapsila i odvela u stanicu, gdje je potpisao priznanje da je silovao i udavio djevojčicu, a potom zakopao njeno tijelo. Akturk je priznao da je tijelo djevojčice bacio u kontejner za smeće. Međutim, pošto kontejner nije bio ispražnjen drugog dana, izvukao je tijelo i zakopao ga u vinogradu. Nakon što je Akturk sve priznao, policija je pretražila područje vinograda i pronašla tijelo četvorogodišnje djevojčice.

srna

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>