MagazinZanimljivosti

Urednik TV Hepi pozvao smjenjene vladike u “Parove”! (FOTO)

0

– Zovu me iz Sinoda SPC, kažu da ne stižu da spavaju. Do pet ujutru gledaju da vide šta će se desiti – kaže Milomir Marić

Milomir-MaricFilaret-Kacavenda-620x350

Milomir Marić, urednik TV Hepi, ustalasao je javnost rekavši da je moguće da u rijaliti “Parovi” uđu razrješene vladike Srpske pravoslavne crkve.

On je utvrdio da ovaj program, prepun provokativnog sadržaja, gledaju i crkveni velikodostojnici.

Zovu me vladike iz Sinoda SPC, kažu da ne stižu da spavaju. Do pet ujutru gledaju da vide šta će se desiti – kaže Marić.

Poznati novinar dodaje:

U današnje vreme ne zna se ko su grešnici, a ko sveci, što dokazuje i činjenica da su neki od vladika smenjeni na Svetom arhijerejskom saboru jer su bili nestašni. Možda ćemo i njih zvati da učestvuju u “Parovima”.

Foto: Facebook/Little Mermaid, Telegraf

Marić je, pošto su ove njegove riječi digle veliku prašinu, obrazložio:

– Pomenuo sam i neke vladike, među brojnim gledaocima “Parova” svih profesija i obrazovanja –glumci, političari, pisci, lekari, profesori, novinari… Svi oni prepoznaju običan humorističko – zabavni program. To su mi, najiskrenije, lično rekli, pa ne želim da iznosim njihova imena. To nije nikakvo svetogrđe, niti njihova mišljenja predstavljaju stav crkve kao institucije.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Marić zaključuje:

– Svako ima pravo na svoj privatni ukus i može da gleda ono što mu se dopada i što mu je interesantno, bez obzira na pokušaje javne diskreditacije, trenutno, najpopularnije emisije na svim televizijama. A, moje šaljive izjave samo se uklapaju u humoristički karakter “Parova” i ne znače ništa više od toga.

(Telegraf.rs)

Prnjavorski portal – Fotos kukuruznih polja u Šereg Ilovi

Previous article

Uvijek poželjna čokoladna torta

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin