BalkanNovosti

UPLATNICA, NOVAC I RANA NA GLAVI: Tijelo žene nađeno u Železniku obavijeno velom misterije

0

Beživotno telo žene stare oko 50 godina, do pola golo i sa vidljivim povredama na glavi, juče su pronašli lovci u njivi nedaleko od Ibarske magistrale.

 lovac

Jeziv prizor sačekao je lovce juče oko 7.30 sati u blizini magistrale u beogradskom naselju Železnik. Oni su najpre pomislili da je u pitanju samo ćebe.

– Brat Miroljub i ja pošli smo ujutru u lov na fazane. Hodao sam i držao pušku i odjednom na putu video bundu. Tada sam mislio da je u pitanju nekakvo ćebe, ali ubrzo smo shvatili da ispred nas leži mrtva žena. Na sebi je imala bundu kanađanku i čizme sa krznom. Ležala je na leđima, a crne hulahopke i bele gaćice su joj bile svučene do pola – priča lovac Dragan Antić.

Kako kaže, žena je imala rupu na glavi, koja je, kako pretpostavlja, nastala od udarca.

Na licu mesta bili su vidljivi krvavi tragovi, a pored tela pronađene su i stvari koje je nesrećna žena nosila u rukama

– Pored nje sam video kese iz kupovine, kafu, cigare, a razbacano je bilo i dosta para. Zbog toga pretpostavljam da se možda na tom mestu prostituisala, pa je došlo do incidenta – priča Dragan.

Kako kažu lovci, u pitanju je bila Romkinja i pretpostavili su da je iz obližnjeg romskog naselja.

– Kada je došla policija nakon našeg poziva, došao je i jedan mladić iz obližnjeg naselja da je identifikuje, ali je nije prepoznao – priča Dragan.

I ostali žitelji romskog naselja kažu da su za taj stravičan slučaj saznali na vestima i da ne znaju koja žena je u pitanju.

– Ovo je užasno. Živim ovde 12 godina i nikada se ništa slično nije dogodilo – priča jedan od zabrinutih žitelja romskog naselja, ali ne poriče da na Ibarskoj magistrali ima prostitutki.

Kako nesrećna žena kod sebe nije imala nikakva dokumenta, ona još uvek nije identifikovana. Po završetku obdukcije takođe biće poznato i da li je silovana pre nego što je ubijena.

Misterija uplatnice

Pored tela pronađena je i uplatnica adresirana na mušku osobu u samom centru grada. Na koverti je pisalo i žensko ime sa istom adresom i brojem telefona, ali na adresi nismo zatekli nikoga. Komšije kažu da je u tom stanu, u potkrovlju zgrade, nekada živela starija žena od preko 90 godina, koja je preminula pre par godina. Potom je stan pripao jednom gospodinu, ali on u njemu ne živi. Međutim, komšije su nam rekle da je stan povremeno obilazila jedna starija gospođa.

 Izvor: Blic

Vozila sa 1,96 promila alkohola u krvi

Previous article

Crni vikend u Banjaluci i Derventi: Ugašena dva života

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan