Umalo da vaginom odsječe penis suprugu

Tereza Bartram iz Engleske, operisala je vaginu radi poboljšanja svoj seksualnog života. Ona je rekla je da je poslije operacije dobila “zube”, pa je njena vagina ujela penis njenog partnera.

Nakon porođaja, Tereza je patila od urinarne inkontinencije i borila se sa samopouzdanjem svojoj spavaćoj sobi.

Ova majka nije imala seks sedam godina zbog operacije koja je bila rizična, a ljekari su koristili plastični povez koji se zove transvaginalna mreža koja pomaže da vagina prestane da ispušta urin.

Operacija je bila uspješna, a seks je bio bolji nego ikad. Međutim, prije dvije godine njena vagina umalo nije otkinula muškost svom partneru.

Ona nije znala da je plastična mreža polako krenula da prolazi kroz strane njenog vaginalnog zida. Stvorio se gnoj koji je bio zaražen virusom i Tereza se našla u opasnosti.

“To je kao da su joj narasli zubi. Njegov penis je pocrveno. Velika crvena mrlja od krvi se širila između naših nogu. Poslije toga moj partner je bio jako uplašen”, rekla je Tereza.

Ona je sigurna da je povreda njenog partnera prouzrokovana mrežom koju je mogla da osjeti unutar nje, ali ljekar je bio uvjeren da sve funkcioniše dobro.

Par je izbjegavao seks jer su bili previše uplašeni da pokušaju ponovo. Šest meseci kasnije su se razveli i svako je otišao svojim putem.

Tereza se plašila da opet bude intimna sa nekim novim, jer nije htjela da rizikuje da ga povredi. Njeno samopouzdanje je opet dotaklo dno. Krenula je sa dijetom i počela je da vježba.

Međutim, nije se osjećala dobro. Odlučila je da se obrati svom ljekaru koji joj je prepisao antidepresive. Nekoliko godina kasnije, Terezi je uklonjena žučna kesa.

“Željela sam da izlečim urinarnu inkontinenciju i povratim povjerenje u spavaćoj sobi, ali uništila sam svoj život”, rekla je očajna Tereza.

Međutim, 2015. godine iz vagine je krenuo da izlazi gnoj i miris je bio odvratan. Ljekari su rekli da mreža treba da se ukloni hitno.

Na svu sreću, ova komplikovana operacija je prošla uspješno, a ova majka je sada aktivni borac protiv ove operacije i poziva na potpunu zabranu u Engleskoj.

(B92)

Ad

You might also like

Komentariši