PrnjavorVijesti

“Ukrinski cvijet” Prnjavor najbolji u Višegradu na Kupu RS u ribolovu

0
ВИШЕГРАД, 1. ЈУЛА /СРНА/ - Екипа "Укрински цвијет" из Прњавора побједник је овогодишњег Купа Републике Српске у риболову, који је данас одржан на ријеци Дрини у Вишеграду.

Ekipa “Ukrinski cvijet” iz Prnjavora pobjednik je ovogodišnjeg Kupa Republike Srpske u ribolovu, koji je danas održan na rijeci Drini u Višegradu.

ВИШЕГРАД, 1. ЈУЛА /СРНА/ – Екипа “Укрински цвијет” из Прњавора побједник је овогодишњег Купа Републике Српске у риболову, који је данас одржан на ријеци Дрини у Вишеграду.

Na ovom takmičenju, koje je okupilo četrdesetak učesnika, drugo mjesto pripalo je ekipi “Jezero” iz Rudog, a treće mjesto ekipi “Ukrina” iz Dervente.

Predsjednik Upravnog odbora Sportsko-ribolovnog saveza Republike Srpske Zdravko Ostojić rekao je da su se učesnici takmičili u lovu ribe udicom na plovak, disciplinom koja je najzastupljenija u ribolovnom sportu.

Ostojić je naveo da se takmičenje organizuje u Višegradu da ne bi bio zapostavljen ovaj dio Republike Srpske, te da je učestvovalo 13 ekipa iz svih krajeva Srpske.

On je istakao da su uslovi izvanredni, iako vrijeme nije bilo naklonjeno.

Organizator i pokrovitelj manifestacije je Sportsko-ribolovni savez Republike Srpske.

srna

Mali Јovo niže petice i ne odustaje od malina!

Previous article

Iz Trebinja u Dubrovnik prije biciklom, nego autom preko Ivanice

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor