Uhapšeni zbog nasilja u porodici: Jedan šakom udario snahu, drugi dete u nogu

Dve osobe uhapšene su na području opština Brod i Teslić jer su počinile krivično delo nasilje u porodici, saopšteno je iz dobojskog Centra javne bezbednosti.

Policija iz Broda uhapsila je juče muškarca čiji su inicijali I.B. s područja ove opštine, koji je verbalno maltretirao sina i snahu sa kojim živi u zajedničkom domaćinstvu, snahi upućivao verbalne pretnje, a njeno dvogodišnje dete je u prethodna dva dana udario u nogu.

Tokom intervencije od I.B. su oduzeta 232 metka za vojničku pušku.

Po dokumentovanju protiv I.B. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izveštaj o počinjenim krivičnim delima nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policija iz Teslića juče je uhapsila muškarca čiji su inicijali V.D. sa područja ove opštine, koji je u vidno alkoholisanom stanju, sa kuhinjskim nožem u ruci fizički nasrnuo na sina i njegovu nevenčanu suprugu, kojoj je šakom zadao udarac u glavu, a potom ih isterao iz kuće.

V.D. je potom oštrim predmetom probušio gumu automobila “golf”, vlasništvo njegovog sina, koji je bio parkiran ispred kuće.

Po dokumentovanju protiv V.D. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izveštaj o počinjenom krivičnom delu nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Izvor: Srna