Uhapšen još jedan sveštenik zbog droge

od prnjavorski 0

Poslije sveštenika Milana Jordovića iz Požege, koji je sa vjeroučiteljem transvestitom prije manje od mjesec dana pao sa 27 kilograma skanka, danas je uhapšen i pop iz Kruševca koji je dilovao travu i amfetamine!

Policajci iz Vrnjačke Banje sinoć su oko 20 sati kod Stefana Mitrović, sveštenika iz Kruševca (parohija Velika Drenova, Stragari), pronašli 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina. Kako prenosi Informer, droga koja je pronađena kod sveštenika bila je namjenjena za prodaju licima u Vrnjačkoj Banji.

Svešteniku Stefanu Mitroviću određena je mjera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti priveden kod nadleznog tužioca u Kraljevu.

Da podsjetimo, krajem februara policija je uhapsila sveštenika Milana Jordovića iu Požege i bivšeg vjeroučitelja Zorana Marinkovića, kad je u posebnim šupljinama u “pasatu” pronađeno 27 kilograma skanka.

Milan nije nosio svešteničku odoru, a Zoran je bio obučen kao žena, pa je tražio da ga pretrese žena – policajac. Ubrzo su policajci ostali u šoku kad su shvatili ko su zapravo Milan i Zoran.

informer.rs

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>