Uhapšen i drugi osumnjičeni za ubistvo u Mileševskoj

U Republici Srpskoj uhapšen je Stefan Blagojević. (25) povezan sa ubistvom Vladimira Bjelanovića u Mileševskoj ulici.

policija

Policija je danas u Zvorniku uhapsila i drugog osumnjičenog za ubistvo muškarca u Mileševskoj ulici u Beogradu, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se navodi, brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave Beograda, u saradnji sa policijom Republike Srpske, u Zvorniku je uhapšen i drugi osumnjičeni za krivično djelo teškog ubistva Vladimira Bjelanovića (37) u Mileševskoj ulici u Beogradu, saopšteno je iz MUP-a.

Kod uhapšenog su pronađena lažna dokumenta na ime Drago Crnomarković. Nakon kriminalističke obrade, lice će biti predato u nadležnost Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Uhapšeni je od ranije poznat policiji zbog više izvršenih kriminalnih djela.

Podsjećamo da se Predrag Ratković iz Užica takođe sumnjiči da je pucao na Vladimira Bjelanovića u Mileševskoj ulici u Beogradu. On je saslušan kod tužioca i branio se ćutanjem.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudu da mu odredi pritvor zbog opasnosti da će uticati na svjedoke, da bi mogao da ponovi krivično djelo jer je i ranije osuđivan, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Na teret mu se stavlja krivično djelo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od minimum 10 godina zatvora.

Vladimir Bjelanović (37), koji je ranije dovođen u vezu sa razbojništvima, krađom i drogom ubijen je u Mileševskoj ulici kod broja 50, a ubica je prethodno pucao i na njegovu djevojku.

Beživotno tijelo Vladimira B. zatečeno je na trotoaru, a kako saznaje “Blic” usmrćen je sa dva hica u glavu.

Blic