Uhapšen Banjalučanin, krao akumulatore

od redakcija 0

Banjalučanin čiji su inicijali D.B. /20/ uhapšen je zbog sumnje da je na području Banjaluke, Laktaša i Čelinca počinio osam krađa akumulatora pričinivši materijalnu štetu od 2.000 KM.

Banjalučanina D.B. juče su uhapsili pripadnici Policijske stanice Banjaluka-Obilićevo, rečeno je u policiji.

Osumnjičeni je od decembra 2016. do marta ove godine, na području grada Banjaluka i opština Laktaši i Čelinac, iskoristio nepažnju vlasnika teretnih vozila iz kojih je otuđio akumulatore, koje je kasnije prodavao, na mjestima otkupa sekundarnih sirovina.

Tokom rada, policija je pronašla i oduzela više akumulatora koji potiču iz krivičnih djela krađa.

Nakon ispitivanja, D.B. je pušten na slobodu, a po kompletiranju i dokumentovanju predmeta slijedi podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu za počinjena krivična djela.

Policijski službenici će nastaviti sa provjeravanjem da li se ovo lice, samo ili sa drugim licima, može dovesti u vezu sa drugim izvršenim krivičnim djelima protiv imovine, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović, prenose agencije.

Agencije

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>