NovostiSvijet

Ubio suprugu koja se tek porodila, pa fotografisao dvogodišnju kćerku pored tijela

0

Džastin Rej (35) iz Kanzasa optužen je da je ubio suprugu da bi zatim njene ostatke danima vozio u putnom hladnjaku. On je, navodno, fotografisao njeno tijelo uz njihovu 2-godišnju kći.

Uhapšen je 24. oktobra, a uz optužbe za ubistvo, na teret mu se stavlja i skrnavljenje tijela te ugrožavanje sigurnosti djeteta.

Rej se s tada još trudnom suprugom i kćerkom prijavio u hotel u Kanzasu 25. septembra. Policiji je nakon privođenja rekao da je supruga Džesika drugo dijete rodila 20. oktobra u hotelskoj kupaonici prije nego što je, kako je tvrdio, počinila samoubistvo. Kasnije je promijenio iskaz te tvrdio da je jednostavno umrla zbog komplikacija tokom poroda.

Nakon što ju je ubio, njeno tijelo položio je na krevet te se fotografisao uz nju i djecu, a zatim još najmanje dva dana provodio vrijeme u sobi s lešom supruge. Zatim ju je vratio u kadu te pred djecom raskomadao njeno tijelo kako bi uspio da je ugura u putni hladnjak. Dijelove tijela koji nisu stali u hladnjak je bacio. Zatim je, glumeći ženski glas, telefonski odjavio sobu kako bi s djecom mogao neometano da ode iz hotela.

U hotelskom restoranu upoznao je bračni par te ih zamolio da njega, djecu i njihov prtljag prevezu do privatnog skladišta, a nakon što ostavi stvari, među kojima i hladnjak sa ostacima nesrećne žene, na željezničku stanicu kako bi napustio grad. Muškarac koji ga je vozio primjetio je krv na hladnjaku te posumnjao u njegove namjere.

Planovi su mu se raspali nakon što su voditelji skladišta, zabrinuti zbog dobrobiti novorođenčeta i 2-godišnje djevojčice, pozvali hitne službe. Kada je stigla policija, na pitanje gdje je majka djece, rekao im je da je dio nje u hladnjaku, a drugi dijelovi u torbama koje je nosio sa sobom.

Detalji smrti ubijene Džesike još se utvrđuju, a djeca su predana socijalnim službama, piše “People”.

(24sata.hr)

Stiže novo zahlađenje: Snijeg i u nižim krajevima

Previous article

“Tramp da postupi hitno i sačuva mir na Balkanu”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti