Uncategorized

PODGORICA: Ubijen pucnjem u glavu dok je ležao na pločniku

0
ipp

Podgoričanin Zoran Boljević (34) ubijen je dok je bespomoćno ležao na pločniku ispred kladionice “Sporting” u Ulici 4. jul, ustanovila je policija na osnovu snimka sa obližnje kamere, prenosi Dan.

ipp

ipp

Na snimku se vidi momenat kada je Danilo Jovanović (64) dotrčao i pucao u Boljevića dok je on ležao, a iznad njega su bila braća Zdravko i Zoran Radulović. U momentu kad se desilo ubistvo, Boljević u rukama nije imao pištolj. On je ubijen prošle nedjelje u pucnjavi koja se dogodila u podgoričkom naselju Zabjelo.

Inspektori su izuzeli snimke sa kamera koje se nalaze na okolnim objektima. Na jednom snimku se vidi kako se braća Radulović i Boljević svađaju ispred kladionice “Sporting”. Sve to trajalo je nekoliko minuta. Došlo je i do fizičkog obračuna među njima, a na snimku u tom momentu nema Danila Jovanovića, piše Dan.

Razmijenjeni su udarci između Boljevića i braće Radulović, vide se dva pištolja, ali tek treba da se utvrdi u čijim rukama. Boljević je pao na pločnik usljed udarca koji je primio, a Radulovići su stajali iznad njega. Tada u kadar ulazi Jovanović, koji u rukama drži pištolj uperen u njega. Sve je to trajalo nekoliko sekundi, a potom je Jovanović pucao Boljeviću u glavu, ispričao je sagovornik iz policije za Dan, prenosi Mondo.ba.

Zbog sumnje da je izvršio ovaj zločin, policija je odmah uhapsila Jovanovića, kao i njegove sestriće Zorana i Zdravka Radulovića. Kako je saopšteno iz policije, ubistvu je prethodila tuča između Boljevića i braće Radulović zbog novčanog duga koji su osumnjičeni imali prema ubijenom.

Policija sumnja da su se Radulovići dogovorili sa Boljevićem da se nađu u jednom od lokala u Ulici 4.jul. Radulovići su u lokal došli sa ujakom Danilom Jovanovićem. Kako se sumnja, čim su se našli sa Boljevićem došlo je do tuče, a potom i do upotrebe vatrenog oružja. Kada je došlo do fizičkog obračuna osumnjičeni Danilo Jovanović je pritrčao i pucao Boljeviću u glavu.

mondo.ba

U prijedorskom kafiću odbili da posluže Florens Artman

Previous article

Počinje Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu na divljim vodama

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.