BalkanNovosti

Ubica Tijane Jurić ne smije sam ni u šetnju zatvorom!

0

Dragan Đurić, koji je nedavno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva Tijane Jurić, ni poslije presude nije pokazao nikakve emocije niti promjene u ponašanju u subotičkom zatvoru gdje je smješten.

dragan-djuric

On se i po povratku iz suda kada mu je izrečena maksimalna kazna u subotičkom zatvoru ponaša kako se ponašao i od početka pritvora. Ne koristi prava koja su mu na raspolaganju. Tako je na lični zahtjev sam u sobi, nema cimere, pri tom to nije samica, gdje se ide po kazni, već obična ćelija za koju je on tražio da niko više ne bude sa njim. Zbog njegove bezbjednosti, on ne ide u šetnju sa ostalom zatvorenicima, ali ima pravo na šetnju koju on ne želi da koristi, tako da sve vrijeme provodi u ćeliji.

Takođe, ne koristi ni biblioteku, ništa ne čita niti kome piše pisma i već duži period ne prima nikoga u posjete. Viđa se samo sa advokatom, kaže izvor Blica blizak istrazi, koji podsjeća da su ga od oktobra 2014. kada je smješten u subotički zatvor samo jednom posjetile majka i sestra.

Izvor napominje da Đurić ne komunicira ni sa kim, te da i sa stražarima jedva progovori po dvije, tri rečenice tokom dana.

– Očekivali smo bar da će biti nekih promjena nakon što mu je izrečeno 40 godina, a on je nastavio identično da se ponaša – kaže izvor.

Nakon pravosnažne presude Đurić će biti upućen u neki od čuvenijih zatvora.

Nezvanično se spominje Nova Padinska Skela, međutim, to još uvijek nije izvjesno jer postoje još dvije opcije.

Dragan Đurić, mesar iz Surčina, djevojčicu Tijanu Jurić je oteo i ubio u noći između 25. i 26. jula prošle godine. Poslije opsežne potrage, Đurić je uhapšen 7. avgusta 2014. u Beogradu. Đurić je policiji pokazao mjesto na kome je ubio i zakopao Tijanu, na improvizovanom smetlištu 23 kilometra od mjesta na kojem je oteta u Bajmoku nedaleko od Subotice. atv

Sjećanje na novinarku Brankicu Miholjčić

Previous article

Urnebesno: Kazna za parkiranje umjetničkom djelu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan