NovostiRS/BiH

U sudaru na putu BL-Klašnice povrijeđeni vozači iz Drvara i Dervente

0

U sudaru u banjalučkom naselju Rakovačke Bare, u kojem su učestvovala četiri vozila, povrijeđeni su vozači škode oktavije Draško Papak (58) iz Drvara, te golfa Vladan Pašalić (23) iz Dervente.

To je za “Nezavisne” potvrđeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, odakle su kazali da se ta nezgoda na putu Banjaluka – Klašnice dogodila oko 12.10 časova.

Zdravstveno stanje pacijenta V.P. /23/, koji je povrijeđen u današnjoj saobraćajnoj na putu Banjaluka-Klašnice, za sada je stabilno i u toku je dalja dijagnostika, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Iz ove ustanove su naveli da je u 12.30 časova lice čiji su inicijali V.P. primljen u Urgentni centar UKC-a Srpske sa povredama glave i grudnog koša.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Željko Blažić, zajedno pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

“Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode”, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

nezavisne.com

Prnjavor – Pravo glasa na izborima ima 39.129 birača, dok je 394. prijavljeno za glasanje putem pošte

Previous article

MUP RS apeluje na organizatore da otkažu sutrašnje javne skupove u Banjaluci

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti