U Srbiji uhapšeni napadači iz Lukavca

Zoran i Slaviša Mihajlović iz Bijeljine, te Velibor Tomić i Dragan Džaković iz Lopara uhapšeni su u Srbiji, oko 80-ak kilometara od granice sa BiH.

specijalci

Prema nezvaničnim informacijama, kretali su se prema Fruškoj Gori, a privedeni su u policijsku stanicu u Irigu. Jake policijske snage MUP-a Srpske i Tuzlanskog kantona provele su opsežnu potragu na području Bijeljine, uz pomoć Helikopterskog servisa Republike sprske i specijalnih snaga.

Naoružani napadači noć su proveli na području Petrova, a kasnije su se uputili prema Bijeljini. Oni su juče pucali iz automatskog oružja na policajce koji su vršili uviđaj radi rasvjetljavanja razbojništva nad povratnikom Urošem Stojanovićem.

Na području Bijeljine pronađeno je i drugo vozilo za bijeg. Jedno lice koje se sumnjiči za pomaganje bjeguncima privedeno je u policiju.

Stojanoviću, koji živi sam u porodičnoj kući u zaseoku Rosulje, prije dva dana nanesene su povrede po rukama, glavi i tijelu, zbog čega je u teškom stanju prebačen u tuzlansku bolnicu. Njega je vezanog u kući pronašao komšija.

atv