U prodaji Nike patike koje se same vežu (FOTO,VIDEO)

od prnjavorski 0

Patike slične onima kakve smo mogli vidjeti u filmu ‘Povratak u budućnost’ moći će kupiti samo srećnici. Patike koje se same vežu proizvela je kompanija Nike, a riječ je o ograničenom modelu nazvanom Nike Mag.

20161007114033_391124

Dizanirane su i proizvedene u partnerstvu sa zadrugom Michael J. Fox (MJFF), a kupcima širom svijeta biće dostupno samo 100 pari. Svi oni koji žele priliku da dobiju tenisice, moraju se prijaviti do 11. novembra. Za prijavu je potrebno izdvojiti 10 dolara, a broj “karata” koje jedna osoba može kupiti nije ograničen.

Dobitnici će biti izvučeni nasumično, a sav novac ide u dobrotvorne svrhe za zadrugu MJFF i borbu protiv Parkinsonove bolesti. Ako želite iskušati svoju sreću, a usput i učiniti dobro djelo te donirati novac u dobrotvorne svrhe, prijaviti se možete ovdje.

Prošli mjesec najavljen je i model Nike HyperAdapt 1.0, koji će samostalno zatezati vezice kad senzori detektiraju stopalo. Prodaja ovih tenisica počinje 28. Novembra.

zimo.hr

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>