Tvrdi da je bio s Melanijom Tramp: Ljetovali smo u Hrvatskoj

Jure Zorčić je čovjek koji tvrdi da je hodao s Melanijom Tramp prije nego što se ona preselila u Ameriku i upoznala svog muža Donalda Trampa. Za “ABC News” govorio je o svom susretu sa njom.

Upoznao je Melaniju kao Knavs kada je ona imala 21 godinu, a njih dvoje bili su zajedno nekoliko mjeseci prije nego što je ona započela karijeru u modeliranju.

Zorčić, biznismen i sportski menadžer, nedavno je pokazao novinarima ulicu u kojoj je upoznao Melaniju i govorio o trenutku kao da je “u filmu”.

“Bio sam na motoru u Sevnici 1991. kad je ona hodala ulicom. Dok sam prolazio pored nje, u trenutku sam pomislio: ‘Vau, ko je ova djevojka? Ona je tako lijepa, moram da se vratim i pratim je'”, prisjetio se Zorčić.

Kaže da je zaustavio svoj motor kako bi se upoznao sa Melanijom i pozvao je na kafu.

“Bio sam impresioniran njenom ljepotom od prvog trenutka. Bila je vrlo lijepo obučena, a njeno ponašanje je bilo otmjeno. Bila je visoka, imala je dugu kosu i nevjerovatan stil”, istakao je Zorčić.

On tvrdi da se nekoliko mjeseci družio sa Melanijom i da su ljetovali sa prijateljima u Hrvatskoj.

“Nikad nije bila tipična slovenska djevojka, ali siguran sam da prije 20 godina niko nije vjerovao da će živjeti na vrhu svijeta i to na Petoj aveniji Trampovog tornja. Kad malo razmislim, njen brak sa Trampom je sudbina”, izjavio je Zorčić.

Kako je istakao njihova romansa se prekinula kada se Melania proslavila kao veliki model i ispunila svoj san o životu u inostranstvu u Parizu i Milanu.

“Željela je da živi u inostranstvu, u Italiji i Francuskoj”, kazao je Zorčić.

Jure Zorčić ima samo lijepa sjećanja na Melaniju i kaže da se s njom sreo 2000. godine kada je bio u posjeti Njujorku. Istakao je kako se mnogo promijenila od svoje mladosti.

“Prije je imala velike grudi, sada ima ogromne grudi. Bilo je očigledno da je imala neke estetske operacije. U svakom slučaju, ona je još uvijek veoma lijepa”, naglasio je Zorčić.

(Avaz.ba)