Tri scene iz “pornića” koje bi svaka žena željela da proba

Seksualne fantazije su normalan i zdrav dio našeg emotivnog života, a mi vam ovom prilikom donosimo tri ženske fantazije iz filmova za odrasle za kojima one čeznu.

Seks na javnom mjestu
Glavna tema većine filmova za odrasle. Riječ je o spontanom i vatrenom seksu u avionu, garderobi, parku, na plaži ili nekom drugom javnom mjestu koje je dovoljno skriveno da omogući partnerima eksploziju strasti, a da to ipak nitko ne vidi.

Seks uz pomagala
Seksualne igračke mnogim parovima su još uvijek tabu tema. Međutim, one žene koje su isprobale igru s vibratorom, stimulišućim prstenom ili kuglicama itekako znaju koliko takva sitnica može razbuktati strasti. Naime, pomagala dokazano pojačavaju ženski orgazam, a kada ih u ruke uzme njihov partner događa se vrhunac koji se ne zaboravlja.

Seks uz igranje uloga
Parovi koji su dugo zajedno itekako znaju što ih uzbuđuje, ali seks je igra kojoj nema kraja. U filmovima za odrasle često viđamo seks u kombinaciji s igranjem raznih uloga ili oblačenjem kostima. Možda vas ne pali ideja vodoinstalatera i usamljene domaćice, ali zato dajte mašti na volju i smislite fantaziju koja će vas uzbuditi.

(Zadovoljna.hr)