Tri poze za sve koji misle da imaju mali penis

Ako ste nesigurni u svoju veličinu penisa i smatrate da nije dovoljno velik, postoje poze u krevetu u kojima će ga žena osjećati jače, a vi ćete ostavljati dojam obdarenog muškarca.

Mnogi muškarci su nesigurni u veličinu svoga penisa, no to ako nemate veliki penis ne znači da bi se trebali sramiti. Jer izreka ‘nije bitna veličina, bitno je kako se koristite njime’ je i više nego istinita.

Naime, 45 posto muškaraca smatra kako imaju mali penis, a čak 85 posto žena je zadovoljno veličinom penisa svoga partnera.

1. Modifikovana misionarska poza

Muškarci s manjim penisima trebaju izbjegavati običnu misionarsku pozu jer penetracija tada nije na vrhuncu, ali zato je za takve muškarce idealna modificirana misionarska poza. Riječ je o pozi u kojoj je muškarac na ženi, ali žena ima raširene noge i muškarca obgrli njima. Penis će tada dublje ulaziti u vaginu i žena će imati osjećaj kao da je velik.

2. Pseća poza

Omiljena poza muškarcima i ženama garantira dublju penetraciju zbog koje ćete se vi osjećati sigurnije, a žena zadovoljnije.

3. Noge na ramenima

U ovoj pozi žena leži na leđima, ispod stražnjice ima jastuk, a noge je stavila na ramena muškarca. Iako zvuči možda teško za izvesti, zapravo uopće nije, a ova poza idealna je i za stimuliranje G točke.

(Agencije)