MagazinZanimljivosti

Tri najljepše stvari koje morate napraviti prije Nove godine

0

1. Lista vaših najvećih postignuća u 2016. godini


Lista odluka za ulazak u Novu godinu ne mora uvijek sadržavati stvari koje ste napravili pogrešno ili pak ciljeve koje niste ostvarili (a trebali ste). Naprotiv, popis koji bismo svi trebali napraviti i na koji ćete sigurno biti ponosni je onaj koji sadrži sve vaše uspjehe u godini koja je na odlasku.

Sjetite se koje ste sve prepreke preskočili s velikom hrabrošću, uz suze ili pak osmijeh na licu (čak i kada nije sve ispalo kako ste htjeli). Prisjetite se što ste sve napravili za nekog drugog (prijatelje, članove obitelji ili kolege). Sjetite se koliko ste puta uspješno riješili sve zadatke te male i velike životne probleme i hrabro nastavili dalje.

“Sjetite se koliko ste puta uspješno riješili sve zadatke te male i velike životne probleme i hrabro nastavili dalje.

2. Lista svega na čemu ste zahvalni
Nova godina je vrijeme kada razmišljamo što moramo promijeniti u životu. No prije nego se krenete obasipati kritikama, napravite nešto što će vas razveseliti i na što ćete biti ponosni.

Ako ste postali, majka ili teta, ako ste vi i vaša obitelj bili zdravi, ako ste upoznali kvalitetnu osobu ili obnovili staro prijateljstvo, ako ste imali kvalitetnu poslovnu godinu, onda doista imate na čemu biti zahvalni. Napravite popis stvari koje su vam se dogodile u 2016. godini, a na kojima možete biti zahvalni i ponosno se nasmiješite.

3. Lista stvari kojima se veselite u 2017. godini
Iako budućnost ne možemo ‘pročitati’ postoje planovi za 2017. godinu koje smo svjesno ili nesvjesno već napravili.Zapišite si barem 5 stvari (malih ili velikih) koje jedva čekaš u Novoj godini.

Veseliš se odlasku na vjenčanje drage prijateljice (ili pak organizaciji vlastitog), veseliš se izlasku tvog najdražeg nastavka filma ili serije ili pak toliko čekanoj diplomi, planiraš putovanje za godišnji odmor ili jedva čekaš proljeće da urediš svoj balkon ili vrt. Ovo su samo neke od sitnica koje možda neće uvijek ići po planu, ali vam i sama pomisao na to mami osmijeh na lice.

Izvor: zadovoljna.hr

Porodica napadnuta na kućnom pragu, policija traga za dvojicom muškaraca

Previous article

Određen pritvor monstrumu iz Breze koji je ubio svoje dijete

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin