Trebinje: Riješena talačka kriza

U Trebinju je juče popodne završena višečasovna drama nakon što je uhapšen Miroslav Milišić /31/, koji je od jutra prijetio da će ubiti svoju djecu, javila je Srna.

Prema nezvaničnim saznanjima, otac Milišićeve supruge prišao je Miroslavu i uspio da ga savlada.  Djeca se nalaze na sigurnom.

U naselju Gorica on je prijetio da će ubiti svoje dvoje djece ukoliko mu se supruga ne vrati kući, potvrđeno je u trebinjskoj Policijskoj upravi za portal Srpskainfo.  Oko podneva Miroslav Milišić je izašao iz porodične kuće i sa djecom krenuo prema gradu. Očevici su tvrdili da je zagrlio djecu stisnutih šaka.

Panika u tom naselju trajala je više od tri časa, a na licu mjesta su pregovarački tim policije, služba Hitne pomoći i predstavnici Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske.

Brat čovjeka koji prijetio bombom rekao je Srni da je pokušao da razgovara sa bratom, ali da on nije htio da komunicira i izričito je tražio da mu se vrati supruga, koja ga je napustila sa bebom prije četiri-pet dana.

On je tada dodao da njegov brat nosi jednu bombu i da je izvadio osigurač. Prema njegovim riječima, djeca su životne dobi od devet i 11 godina.

Policija je vraćala automobile i prolaznike u tom dijelu grada, a ni novinarima nije bio dozvoljen pristup.

Prema nezvaničnim informacijama, 31-godišnjak je odranije poznat policiji po različitim krivičnim djelima, a navodno je još 2013. godine prijavljivan zbog nasilja u porodici.

Ad

You might also like

Komentariši