BalkanNovosti

Trampova kćerka došla u Srbiju zbog liječenja?

0

Kćerka predsjednika SAD Tifani Tramp, koja je u petak doputovala u Beograd, imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, s kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi, piše danas “Blic”.

Otkada je Tifani Tramp privatnim letom u petak uveče sletjela na aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posjete Srbiji.

Kako prenosi “Blic”, ona je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se vidjela s doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

Ovaj vid liječenja, koji je još u razvoju u Srbiji, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.

Tifani je urađen detaljan pregled i dati su joj savjeti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost, navodi list.

Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovde je još u pitanju kćerka predsjednika SAD, niko ne zna da li ona ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno, kaže izvor blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove.

“Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želio da pričam o tome”, kratko je poručio Momir Dunjić, koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

Drakonske kazne za neizdavanje fiskalnog računa

Previous article

LIGA EVROPE Jović presudio Interu, Slavija u “ludom meču” eliminisala Sevilju

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan