Tramp prihvatio ideju da posjeti Srbiju?

od prnjavorski 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsjednikom SAD Donaldom Trampom u Njujorku, i pozvao ga da posjeti Srbiju što je američki predsjednik, prema zasad nepotvrđenim informacijama O2, prihvatio.

Vučić je prisustvovao večeri koju je Tramp sa suprugom priredio za šefove država i vlada učesnike Generalne skupštine UN i pozvao ga da dođe u posjetu Srbiji. Američki predsjednik, prema prvim informacijama, prihvatio je tu “ideju” predsjjednika Srbije. Dva predsjednika razgovarala su u toku prijema, a više informacija o sadržini razgovora za sada nema.

Predsjednik Vučić u Njujorku boravi na zasjedanju Generalne skupštine UN, imao je više bilateralnih i drugih razgovora sa svjetkim, evropskim i liderima regiona, učestvuje na Poslovnom forumu Blumberg Global, a takođe obratiće se i na Skupštini UN.

tanjug

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>