Toyota najavljuje sajamsku ofanzivu

Zvijezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu će biti potpuno novi model, Toyota C-HR, krosover koji je nedavno uveden u prodaju širom Evrope.

Toyota C-HR je ostao vjeran osnovnim elementima koncepata, kojima je najavljivan na sajmovima automobila u Parizu 2014. i u Frankfurtu 2015.

Linije nalik kupeu su svjedočanstvo hrabrosti njegovih dizajnera jer su kreirali stil koji se izdvaja u Toyotinoj ponudi, pa postavlja novi pravac među srednje-velikim krosoverima.

Inspirisan brojnim razgovorima sa dosadašnjim kupcima, glavni dizajner C-HR, Hirojuki Koba bio je istrajan u svojoj namjeri da ispuni sve želje potencijalnih klijenata, pa je postavio visoke standarde za dizajn i takozvani opažajući, odnosno čulni kvalitet.

Toyota C-HR ima jedinstven karakter, koji demonstrira fleksibilnost koju TNGA (Toyotina nova globalna arhitektura) pruža konstruktorima u tri ključne oblasti i to dizajnu, pogonu i dinamici, omogućujući im da isporuče nov i svjež pogled na sve popularniji segment krosovera.

Na Toyota štandu u hali 1 biće izložene tri verzije Toyota C-HR-a, u različitim paketima opreme, u benzinskoj i hibridnoj varijanti.

Drugi dio sajamske postavke čini oblježavanje pedesetogodišnjice najprodavanijeg automobila svih vremena – Toyotinog modela Corolla.

Posjetioci 53. međunarodnog auto salona u Beogradu će imati prilike da se upoznaju i sa novom generacijom Toyote Prius kao i modelom Rav4 hibrid. U istom ambijentu će biti i popularan mališan Toyota Aygo, kao i Toyotin bestseler u Srbiji – Yaris, predstavljen u dvije različite verzije.

Eksponate iz putničkog programa upotpunjuju i aktuelne verzije Aurisa i Avensisa. Takođe, na štandu će biti izloženi i Toyotini legendarni terenci, Land Cruiser i Hilux.

Toyota je i ove godine pripremila specijalne sajamske uslove koji važe u Toyotinoj mreži ovlaštenih prodavaca već od 10. februara, a odnose se na uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.

Specijalna ponuda za finansiranje, sa 0 odsto kamate, važi za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso.

Za kupovinu modela Aygo i Yaris, na snazi je beskamatno

(vrelegume.rs)

Ad

You might also like

Komentariši