MagazinSvijet poznatih

Toni Cetinski: Ne znam kako ću se vratiti na scenu

0

Pjevač Toni Cetinski, koji je prošlog petka udario u tijelo muškarca koje je ležalo na ulici, još uvijek ne izlazi pred kamere, a za hrvatski RTL je ispričao zašto nije bio na sahrani i vozi li auto nakon nesreće.

Cetinski je ispričao kako šest dana nije normalno spavao i kako je dugo razmišljao o tome da li da dođe na sahranu preminulog 62-godišnjaka, odmilja zvanog Brace.

“Razmišljao sam doći, međutim nisam mogao skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopšte niti u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se nikome desi ovo što se desilo meni, čak ni onima koji se usude grozne stvari insinuirati”, rekao je.

Dodao je kako je vjernik i da tog dana nije imao nikakav loš predosjećaj.

“Očito je to bio taj trenutak namijenjen sudbinski da ja tad baš prođem tu. Baš sam, cijeli život sam u nekom strahu od tih automobila jer to je nešto što čovjek samo misli da kontroliše potpuno”, rekao je Toni.

Iako je objavljeno da će se, zbog potpisanih ugovora, 11. novembra pojaviti na koncertu u Cirihu, on je i taj koncert otkazao.

“Ne znam kako ponovno stati na pozornicu. Nema druge. Ja moram pokušati ići dalje, moram živjeti, moram se baviti ovim poslom”, otkrio je Cetinski.

(Klix.ba)

Agasi: Novak se izborio sa frakturom lakta

Previous article

Tvrdi da su njegovoj ćerci sa novim naočarima pogaršali vid

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin