PrnjavorVijesti

Tomaš najozbiljniji kandidat za premijera!

0

Povodom sve češćih spekulacija da li se čelni čovek Prnjavora seli u Vladu Republike Srpske: Pod njegovom dirigentskom palicom SNSD u Prnjavoru odneo ubedljivu pobedu na svim nivoima.

JEDINO je sigurno da ću ostati na poziciji sa koje, u datim okolnostima, najviše mogu da pomognem Prnjavoru, za “Novosti” je rekao dr Darko Tomaš, aktuelni načelnik opštine Prnjavor, povodom spekulacija da li ostaje na mestu čelnog čoveka te opštine ili se seli u Vladu RS.

– Ja sam čovek stranke i o mom daljem angažmanu odlučivaće najviši organi SNSD, ali, siguran sam da ću, nakon što budu potvrđeni rezultati i postignuti međustranački dogovori, biti na onoj poziciji sa koje ću najviše moći da pomognem Prnjavoru – rekao je Tomaš.

Tomaševa zagonetnost je savim razumljiva, odnosno zašto nije siguran da će apriori i dalje ostati za kormilom prnjavorske opštine. Prema saznanjima “Novosti”, u slučaju da mesto premijera RS pripadne SNSD, Tomaš figurira kao jedan od najozbiljnijih kandidata za tu funkciju.

Javna je tajna da, naime, ovaj mlađani doktor ekonomskih nauka slovi kao čovek od posebnog poverenja i Milorada Dodika i Željke Cvijanović. On je to poverenje opravdao i na ovim izborima ne samo time što je, kao nosilac liste dobio najveći broj glasova u Prnjavoru, već i zavidno poverenje u Srpcu, Laktašima i Gradiški.

KADAR SNSD

PRNjAVOR je uvek slovio kao “tvrđava SDS”, sem kad se kao kandidat SNSD pojavljivao upravo Darko Tomaš. U svom prvom mandatu od 2008 do 2012, uverljivom pobedom on kao kadar SNSD od SDS preuzima kormilo opštine. Pod njegovom “palicom” na upravo završenim izborima, SNSD je ostvario uverljivu pobedu na svim nivoima vlasti.

Ninko Đurić – Večernje novosti

Snimali scene seksa, a mrze se

Previous article

Darko Drljača preminuo u Beogradu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor